Tel.: 020-3416332
Mob.: 06-53292448  

Chiptuning v.a. € 225,=

Mechatronic

De Mechatronic is een aparte unit die voorop de DSG versnellingsbak is geplaatst. In de Mechatronic zijn alle (op één na) sensoren, de computer en de elektro hydraulische ventielen ondergebracht. Op basis van de informatie van de overige (motor) regelsystemen in de auto worden de schakel-beslissingen van de DSG versnellingsbak aangestuurd. 

Mechatronic onderhoud en reparatie

Een goed functionerende Mechatronic unit is onmisbaar voor het goed functioneren van uw auto. Bij CTC-Engineering zijn we gespecialiseerd in:

  • Motormanagement;
  • Chiptuning;
  • DSG tuning;
  • Reparatie van uw koppeling;
  • Automaat spoelen;
  • Onderhoud en reparatie van uw Mechatronic.

Dankzij onze jarenlange ervaring en speciaal ontwikkelde gereedschappen kunnen wij u snel en efficiënt van dienst zijn. Hierdoor kunnen wij onze reparaties veelal aanbieden tegen lagere prijzen dan uw dealer. Zo bent u bij ons verzekerd van de beste prijs!

Mechatronic DSG vervangen

Bij een defect aan de Mechatronic van uw DSG kan CTC-Engineering u snel van dienst zijn. Wij kunnen de Megatronic voor u vervangen voor een gebruikt exemplaar waardoor u goedkoper uit bent en sneller geholpen bent doordat de levertijden van een nieuwe Mechtronic bij uw dealer op kunnen lopen tot 4 weken.

Ontdek de mogelijkheden bij CTC-Engineering!

Bij CTC-Engineering beschikken wij over de ervaring en kennis die u zoekt! Zo kunnen wij uw auto vakkundig herstellen, zodat deze weer perfect rijdt. Of het nu gaat om een kapotte koppeling of een defecte Mechatronic unit: wij zijn de juiste partner! Wilt u meer weten over het vervangen of het reviseren van een Mechatronic? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Neem contact op

 
Offerte aanvragen