Tel.: 020-3416332
Mob.: 06-53292448  

Chiptuning v.a. € 225,=

DSG tuning

Een DSG tuning uit laten voeren? Wanneer u een DSG versnellingsbak heeft, maar problemen ondervindt met de acceleratie of meer uit uw auto wilt halen? Dan bent u bij CTC-Engineering op het juiste adres! Wij zijn dé specialist op het gebied van  DSG tuning en chiptuning! Voor de individuele of sportieve bestuurder zijn er altijd verbeteringen mogelijk.  CTC-Engineering is gespecialiseerd in het optimaliseren van DSG transmissies. Zo kunnen wij gemakkelijk de DSG tuning volledig afstemmen op uw specifieke wensen. Hierdoor ervaart u veel meer rijplezier!

DSG Tuning door CTC Engineering

De mogelijkheden van DSG tuning

De DSG tuning van uw versnellingsbak gebeurt softwarematig. Wij bieden verschillende pakketten aan waar wij aanpassingen kunnen maken naar uw wens. Zo kunnen we de DSG aanpassen op verschillende manieren:

  • Elke versnelling kan zijn eigen up- en downshift toerental krijgen;
  • De schakeltijd kan verbeterd worden;
  • De koppelbegrenzer kan verwijderd worden;
  • De koppelcapaciteit kunnen we verhogen.

Elk pakket dat wij aanbieden heeft verschillende opties die u kunt kiezen. Wat u kiest is afhankelijk van uw wensen en de problemen die u tijdens het rijden ondervindt.

CTC-Engineering: de DSG specialist

CTC-Engineering is een ware DSG specialist. Dankzij de ervaring en kennis waar wij over beschikken kunnen we een DSG tuning uitvoeren die geheel naar wens is. Bovendien kunnen we onderhoud en reparaties uitvoeren aan uw DSG automaat. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van onze tuning of wilt u onderhoud aan uw versnellingsbak laten uitvoeren? Kijk dan op onze website voor een overzicht van onze prijzen of neem contact met ons op voor meer informatie!

 

Neem contact op

 
Offerte aanvragen