Tel.: 020-3416332
Mob.: 06-53292448  

Chiptuning v.a. € 225,=

Automaatbak revisie

Is uw auto toe aan een automaatbak revisie? Wanneer u schakelproblemen ondervindt of last heeft van versleten koppelingen is het slim om een versnellingsbak revisie uit te laten voeren. Bij CTC-Engineering bent u aan het goede adres voor al het onderhoud aan uw automaatbak! Van een diagnose tot het uitvoeren van reparaties en onderhoud: wij hebben er ervaring mee. Na onderhoud of reparatie bij ons is uw automatische versnellingsbak weer zo goed als nieuw!

Automaatbak revisie bij CTC Engineering

Voordelige automaatbak revisie

Als u wilt weten of uw automaatbak toe is aan een revisie kunt u bij CTC-Engineering een diagnose laten uitvoeren. Bij CTC-Engineering vindt u:

  • Professionele automaatbak revisie;
  • Uitgebreide kennis;
  • Ruime ervaring;
  • De juiste apparatuur.

Hierdoor beschikken wij ook over speciale, zelf ontwikkelde gereedschappen voor een automaatbak revisie. Hierdoor kunnen wij de kosten van de versnellingsbak revisie lager houden dan bij uw dealer! Of u nu komt voor een automaat revisie BMW of een automaatbak revisie Mercedes: wij kunnen de automatische versnellingsbak van vele verschillende merken weer als nieuw maken.

Van optimalisatie tot reparatie: CTC-Engineering is uw partner!

Wanneer u nog geen ernstige problemen ondervindt, maar wel een onderhoud wilt laten uitvoeren kunnen wij u uitstekend helpen. Bovendien zijn wij ook de juiste partner wanneer uw auto niet meer rijdt! Wij kunnen uw auto namelijk naar onze werkplaats transporteren en daar de problemen verhelpen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze automaatbak revisie of wenst u een vrijblijvende offerte voor een volledige automatische versnellingsbak revisie te ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Neem contact op

 
Offerte aanvragen