Transmissie revisie

Voor een transmissie revisie is het slim om naar een specialist te gaan. Zo weet u zeker dat de versnellingsbak revisie goed wordt uitgevoerd en dat er niets over het hoofd wordt gezien. CTC-Engineering is zo’n specialist! Wij zijn de expert op het gebied van:

Wij regelen al het onderhoud aan uw DSG transmissie.  Zo kunnen wij vakkundig zorg dragen voor de revisie van uw DSG maar ook uw DSG software updaten voor een betere rijervaring.

Wanneer een transmissie revisie?

Schakelt uw DSG niet meer naar wens? Komen er vreemde geluiden uit uw bak? Rijd hier niet mee door! Geluiden uit een versnellingsbak zijn meestal een teken van slijtage of beschadigingen. Een transmissie revisie is dan snel nodig om verdere beschadigingen te voorkomen. Bij CTC-Engineering laat u uw transmissie snel en vakkundig reviseren. Doordat wij beschikken over speciale, zelf ontwikkelde gereedschappen en veel ervaring, kunnen wij veel efficiënter de zorg dragen voor de revisie van uw DSG. Hierdoor bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld!

Revisie versnellingsbak kosten

Wilt u weten of uw DSG transmissie revisie nodig heeft? Heeft u vragen over het optimaliseren van uw DSG transmissie? Of wilt u meer over de revisie versnellingsbak kosten weten? Bij CTC-Engineering helpen wij u graag op weg, wat uw vragen ook zijn! Ook voor het spoelen van uw automaat bent u bij ons aan het juiste adres! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden, wij staan u graag te woord!

Performance tuning voor uw auto

✓ Chiptuning
✓ Roetfilter verwijderen
✓ Xenon-verlichting
✓ DSG onderhoud / tunen
✓ Software ontwikkeling
✓ Diagnose

Neem contact op voor de mogelijkheden voor uw auto.