Natte koppeling chiptunen

Heeft u een natte koppeling in uw auto? Het verschil tussen een natte en droge koppeling is het wel of niet gebruik maken van een vloeistof. Bij een droge koppeling is er geen vloeistof aanwezig om de onderdelen te smeren, bij een natte koppeling wordt er ATF olie gebruikt om de onderdelen te smeren en te koelen.

Natte koppeling laten optimaliseren

Bij CTC-Engineering bent u op het juiste adres om uw DSG met een natte koppeling te optimaliseren. CTC-Engineering is gespecialiseerd in het onderhoud en tuning van DSG versnellingsbakken met een natte koppeling en de optimalisatie van het motormanagement.

Zo kunnen wij bijvoorbeeld softwarematige aanpassingen doen aan de:

  • DQ 250, de 6 versnellingsbak met een natte koppeling;
  • DQ 500, 7-versnellingsbak met natte koppeling.

Op deze manier worden de prestaties van uw DSG verbeterd en uw rijplezier te vergroot. Uw DSG kan gemakkelijk worden aangepast naar uw persoonlijke voorkeuren. Zo kan bijvoorbeeld elke versnelling zijn eigen up- en downshift toerental krijgen.

Bovendien bieden we verschillende opties binnen een DSG tuning pakket als bijvoorbeeld het verwijderen van de koppelbegrenzer en het verhogen van de koppelcapaciteit om de rijprestaties van uw DSG met natte koppeling te verbeteren.

Meer informatie over uw koppeling

Bij CTC-Engineering hebben we de juiste ervaring en gereedschappen om u snel en vakkundig te helpen! Wilt u meer informatie over onze verschillende DSG tuning pakketten voor uw DSG met een natte koppeling? Heeft u nog andere vragen over onze service en de mogelijkheden voor uw auto? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Performance tuning voor uw auto

✓ Chiptuning
✓ Roetfilter verwijderen
✓ Xenon-verlichting
✓ DSG onderhoud / tunen
✓ Software ontwikkeling
✓ Diagnose

Neem contact op voor de mogelijkheden voor uw auto.