Koppeling vervangen DSG versnellingsbak

Wilt u de koppeling vervangen van een DSG versnellingsbak? Het is belangrijk te weten wanneer een koppeling vervangen nodig is om vergaande schade aan de versnellingsbak te voorkomen. De levensduur van een koppeling is afhankelijk van het gebruik. Het is in ieder geval aan te raden de koppeling elke 100.000 km te laten nakijken.

Koppeling vervangen bij CTC-Engineering

Bij CTC-Engineering bent u op het juiste adres om een koppeling te vervangen! CTC-Engineering is een autobedrijf dat ontstaan is door een samenwerking van een aantal vakmensen en bedrijven dat zich al jarenlang bezighoudt met motormanagement optimalisatie en DSG tuning. Wij kunnen dus niet alleen de koppeling vervangen van uw DSG versnellingsbak, maar ook optimaliseren of reviseren. En doordat wij beschikken over speciale, zelf ontwikkelde gereedschappen en veel ervaring kunnen wij bijvoorbeeld uw koppeling sneller en efficiënter vervangen. Hierdoor kunnen wij de kosten om een koppeling te vervangen of om andere werkzaamheden aan uw DSG versnellingsbak te verrichten een stuk lager houden dan bij uw eigen dealer.  Wij kunnen:

  • Uw koppeling repareren of vervangen;
  • Uw versnellingsbak afstellen met DSG tuning;
  • Uw automaat spoelen.

Diagnose van problemen

Wanneer u problemen ondervindt met uw auto kunnen wij een diepgaande diagnose uitvoeren. Hierdoor weten wij precies wat er aan de hand is en kunnen we de juiste reparaties uitvoeren. Zo weet u zeker dat u weer veilig de weg op kunt! Wilt u meer weten over de kosten van een koppeling vervangen van uw DSG of wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag op weg!

Performance tuning voor uw auto

✓ Chiptuning
✓ Roetfilter verwijderen
✓ Xenon-verlichting
✓ DSG onderhoud / tunen
✓ Software ontwikkeling
✓ Diagnose

Neem contact op voor de mogelijkheden voor uw auto.