Koppeling slipt

Wanneer uw koppeling slipt kan dit verschillende oorzaken hebben. Zo kan de koppeling versleten zijn, maar is het ook mogelijk dat er olie lekt op de koppeling waardoor deze slipt. Wat de oorzaak ook is: laat het door CTC-Engineering nakijken en oplossen! Bij CTC-Engineering zijn wij gespecialiseerd in tuning, onderhoud en reparaties van uw DSG versnellingsbak. Wij kunnen er voor zorgen dat u alles uit uw auto haalt:

Uw koppeling slipt? Wij lossen het op!

Een versleten koppeling herkennen is erg belangrijk. Zo kunt u het laten verhelpen in de garage voordat u met pech stil komt te staan. CTC-Engineering kan u vakkundig helpen met problemen aan uw auto, dus ook bij een slippende koppeling. Als uw koppeling slipt kunnen wij de koppelingsplaten van uw DSG versnellingsbak vervangen. Doordat wij werken met speciale, zelf ontwikkelde gereedschappen voor de DSG versnellingsbak kunnen wij uw slippende koppeling snel verhelpen. Bovendien hebben we de juiste kennis in huis om uw koppeling op vakkundige wijze te repareren of te vervangen.

Koppeling kapot; oorzaak achterhalen

Als u wilt weten waarom uw koppeling slipt of in hoeverre uw koppelingsplaten versleten zijn kunt u ook door ons een (diepgaande) diagnose laten uitvoeren. Hiermee kunnen we precies vaststellen wat er aan de hand is met uw koppeling. Met deze diagnose kunnen we u ook beter vertellen wat de kosten van uw versleten of kapotte koppeling zullen zijn. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft of meer informatie wenst, wij helpen u graag op weg!

Performance tuning voor uw auto

✓ Chiptuning
✓ Roetfilter verwijderen
✓ Xenon-verlichting
✓ DSG onderhoud / tunen
✓ Software ontwikkeling
✓ Diagnose

Neem contact op voor de mogelijkheden voor uw auto.