Versnellingsbak problemen

Bij CTC-Engineering bent u op het juiste adres als u DSG versnellingsbak problemen ondervindt. Wij zijn gespecialiseerd in het tunen, onderhoud en reparaties aan een DSG versnellingsbak. Alle veel voorkomende problemen kunnen wij voor u snel, vakkundig en voor de scherpste prijs oplossen!

Versnellingsbak problemen opsporen

Veel voorkomende DSG versnellingsbak problemen zijn onder andere defecte DSG computers, defecte of versleten koppelingen, bijgeluiden uit de bak, een “sport” stand die te extreem staat afgesteld of een bak die overschakelt bij een maximaal toerental. Door middel van DSG software en eventuele reparaties kunnen wij de DSG versnellingsbak problemen verhelpen en uw DSG versnellingsbak optimaliseren.

Neem contact op

Heeft u DSG versnellingsbak problemen maar weet u niet precies wat eraan mankeert of verbeterd kan worden kunnen wij ook voor u een (diepgaande) diagnose uitvoeren. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft over uw DSG versnellingsbak problemen, wij helpen u graag verder!

Producten- onderhoud

U kunt bij ons terecht voor al uw onderhoud aan uw 6- en 7- traps DSG-transmissie. Wij beschikken over speciale, zelf ontwikkelde gereedschappen en veel ervaring, waardoor wij efficiënter aan uw DSG kunnen sleutelen. De prijzen zijn bij ons daarom een stuk voordeliger dan bij uw dealer.

DSG Onderhoud

Werkzaamheden die wij dagelijks verrichten zijn:

  • Defecte DSG computers (megatronic) vervangen. Deze kunnen wij ook vervangen voor een gebruikt exemplaar waardoor u nog voordeliger uit bent.
  • Defecte/versleten koppelingen vervangen.
  • DSG’s reviseren.
  • DSG software updaten naar de nieuwste fabrieksversie of onze zelf ontwikkelde en verbeterde software versies.
  • DSG Olie verversen

Elke 60.000km moet de DSG olie met filter vervangen worden. Deze speciale olie kost ruim 20 euro per liter(ca 6 Liter).

PROFITEER NU VAN ONZE NON-PROFIT STUNTPREIS VAN MAAR € 179,- INC. BTW.

Omdat deze oliewissel bij ons erg gunstig is, compenseert u dit met de benzinekosten voor een bezoekje aan ons bedrijf, en weet u gelijk hoe de DSG bak eraan toe is. Deze actie omvat:

  • DSG olie
  • Oliefilter
  • Installatie
  • Algemene DSG bak controle

Performance tuning voor uw auto

✓ Chiptuning
✓ Roetfilter verwijderen
✓ Xenon-verlichting
✓ DSG onderhoud / tunen
✓ Software ontwikkeling
✓ Diagnose

Neem contact op voor de mogelijkheden voor uw auto.