Droge koppeling chiptunen

Een droge koppeling in uw auto houdt in dat er geen vloeistof wordt gebruikt in uw automaatbak. Er zijn twee soorten koppelingen die gebruikt worden: de droge koppeling en de natte koppeling. Bij de natte koppeling wordt er gebruik gemaakt van een vloeistof, zoals olie, om de onderdelen te smeren en te koelen. Bij CTC-Engineering bent u op het juiste adres om uw DSG met een droge koppeling te optimaliseren, zodat u nog meer rijplezier ervaart. Wij zijn een autobedrijf dat ontstaan is door een samenwerking van een aantal vakmensen en bedrijven dat zich al jarenlang bezighoudt met motormanagement optimalisatie en DSG tuning. Hierdoor zijn wij de geschikte partner om u te helpen meer uit uw auto te halen!

Waarom DSG met droge koppeling tunen?

De DSG versnellingsbak is geprogrammeerd voor een breed publiek. Dit betekent dat er voor elke bestuurder wel iets te verbeteren valt:

  • Ervaart u veel oncomfortabele trillingen?
  • Schakelt uw versnellingsbak ongewenst terug wanneer u wilt versnellen?
  • Heeft u andere klachten of problemen bij het rijden of schakelen?

Bij CTC-Engineering kunnen wij onder meer de DQ 200, de 7 versnellingsbak met een droge koppeling, softwarematig aanpassen om de prestaties van uw DSG en uw rijplezier aanzienlijk te vergroten. Uw DSG kan hierdoor worden aangepast naar uw persoonlijke voorkeuren. Bovendien zijn er ook verschillende opties binnen een DSG tuning pakket, zoals bijvoorbeeld het verwijderen van de koppelbegrenzer en het verhogen van de koppelcapaciteit.

Waarom DSG met droge koppeling tunen?

Bij CTC-Engineering kunnen we gemakkelijk uw DSG met droge koppeling tunen, maar u kunt ook voor een diagnose bij ons terecht. De problemen die wij tijdens een diagnose ontdekken kunnen we uitstekend repareren! Wilt u meer informatie over onze verschillende DSG tuning pakketten of heeft u nog andere vragen? Neem dan contact met ons op!

Performance tuning voor uw auto

✓ Chiptuning
✓ Roetfilter verwijderen
✓ Xenon-verlichting
✓ DSG onderhoud / tunen
✓ Software ontwikkeling
✓ Diagnose

Neem contact op voor de mogelijkheden voor uw auto.