Automatische transmissie reparatie

Voor een automatische transmissie reparatie bent u bij CTC-Engineering aan het juiste adres! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het onderhoud en de tuning van een automatische transmissie. Elke reparatie wordt bij ons vakkundig en efficiënt uitgevoerd. Doordat wij speciale gereedschappen hebben en over de juiste kennis beschikken kunnen wij de kosten laaghouden voor u.

Automatische transmissie reparatie, DSG versnellingsbak

Voor DSG onderhoud kunnen we een groot aantal reparaties uitvoeren, waaronder:

  • Software update;
  • DSG check en diagnose;
  • Vervangen DSG bak;
  • Koppeling vervangen;
  • Vliegwiel vervangen.

Automatische transmissie reparatie laten uitvoeren

CTC-Engineering een automatische transmissie reparatie uitvoeren voor elk mogelijk defect. Zo hebben wij dagelijks reparaties als het vervangen van defecte of versleten koppelingsplaten, het vervangen van de Mechatronic en kunnen wij uw automatische transmissie updaten naar de nieuwste en verbeterde software versies. Doordat wij beschikken over speciale, zelf ontwikkelde gereedschappen en veel ervaring duurt een automaatbak revisie of reparatie nooit lang! Sommige reparaties kunnen we zelfs uitvoeren terwijl u wacht!

Revisie versnellingsbak kosten en diagnose

De kosten voor een revisie versnellingsbak zijn verschillend. Een versnellingsbak revisie of automatische transmissie reparatie is bij ons veelal goedkoper dan bij uw dealer. Dit komt doordat we speciale gereedschappen hebben en over de juiste kennis en ervaring beschikken. Daarnaast kunt u bij ons ook altijd terecht voor een diagnose als u problemen ondervindt met uw automatische transmissie, maar niet precies weet welke reparatie er uitgevoerd moet worden. Heeft u nog specifieke vragen over uw automatische transmissie? Of wilt u meer weten over de kosten van een reparatie hieraan? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag op weg!

Mogelijke storingen aan een automatische versnellingsbak.

Automaatbak “wacht”in de versnelling “D”drive of “R” achteruit:

– Versleten, gebroken of uitgedroogde afdichtingen.
– Slijtage in het hydraulische stuurorgaan.
– Elektronisch defect aan een solenoid.

Lawaai of geluid tijdens het rijden:

– Onjuiste oliesoort of te weinig olie in de Automaatbak.
– Tanden van de tandwielen ernstig versleten of beschadigd.
– Versleten of beschadigde lagers.
– Versleten of beschadigd differentieel.
– Aandrijfriem- vario (CVT-transmissies).

Schok in koude of warme toestand van “P” of “N” naar “D” of “R”:

– Versleten, gebroken of uitgedroogde afdichtingen.
– Slijtage in het hydraulische stuurorgaan.
– Elektronisch defect aan een  solenoid.

Automaatbak slipt en/of men kan een verbrande geur van olie waarnemen:

– Verkeerde oliesoort of te weinig olie in de automaatbak.
– Frictieplaten zijn verbrand van één of meer koppelingsgroepen.
– Speling bij een of meerdere pistons.

Positiehendel staat in “D” of “R”maar er is geen aandrijving:

– Versleten of beschadigde koppelomvormer.
– Versleten of beschadigde oliepomp.

Automaatbak revisie

Is uw auto toe aan een automaatbak revisie? Wanneer u schakelproblemen ondervindt of last heeft van versleten koppelingen is het slim om een versnellingsbak revisie uit te laten voeren. Bij CTC-Engineering bent u aan het goede adres voor al het onderhoud aan uw automaatbak! Van een diagnose tot het uitvoeren van reparaties en onderhoud: wij hebben er ervaring mee. Na onderhoud of reparatie bij ons is uw automatische versnellingsbak weer zo goed als nieuw!

Voordelige automaatbak revisie

Als u wilt weten of uw automaatbak toe is aan een revisie kunt u bij CTC-Engineering een diagnose laten uitvoeren. Bij CTC-Engineering vindt u:

  • Professionele automaatbak revisie;
  • Uitgebreide kennis;
  • Ruime ervaring;
  • De juiste apparatuur.

Hierdoor beschikken wij ook over speciale, zelf ontwikkelde gereedschappen voor een automaatbak revisie. Hierdoor kunnen wij de kosten van de versnellingsbak revisie lager houden dan bij uw dealer! Of u nu komt voor een automaat revisie BMW of een automaatbak revisie Mercedes: wij kunnen de automatische versnellingsbak van vele verschillende merken weer als nieuw maken.

Van optimalisatie tot reparatie: CTC-Engineering is uw partner!

Wanneer u nog geen ernstige problemen ondervindt, maar wel een onderhoud wilt laten uitvoeren kunnen wij u uitstekend helpen. Bovendien zijn wij ook de juiste partner wanneer uw auto niet meer rijdt! Wij kunnen uw auto namelijk naar onze werkplaats transporteren en daar de problemen verhelpen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze automaatbak revisie of wenst u een vrijblijvende offerte voor een volledige automatische versnellingsbak revisie te ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Performance tuning voor uw auto

✓ Chiptuning
✓ Roetfilter verwijderen
✓ Xenon-verlichting
✓ DSG onderhoud / tunen
✓ Software ontwikkeling
✓ Diagnose

Neem contact op voor de mogelijkheden voor uw auto.