Tel.: 020-3416332
Mob.: 06-53292448  

Chiptuning v.a. € 225,=

Chiptuning

CTC-Chiptuning heeft met haar gamma van 2 software chiptuning producten voor vrijwel elk benzine- en dieselvoertuig een passende oplossing in huis.

Chiptuning producten, maatwerk software

Chiptuning-producten-ctc-engineeringOnder de chiptuning software producten vallen producten waarbij de aansturingssoftware direct in de Electronic Control Unit (het hart van het voertuig), wordt aangepast. Bij CTC Engineering bieden zijn wij gespecialiseerd in: 

Eco-Chiptuning

Voor bedrijven die de hoge brandstofkosten van hun wagenpark zat zijn, heeft CTC de duurzame en zuinige "Eco-Chiptuning" ontwikkeld.

CTC-Chiptuning

Voor de automobilist die wil genieten van extra koppel en vermogen enerzijds en in veel gevallen een lager verbruik anderzijds, heeft CTC de "CTC-Chiptuning" in huis.

Aangezien niet elke auto op dezelfde manier van aangepaste software kan worden voorzien vindt u op de pagina chiptuning methoden meer informatie over via welke methoden een Eco-Chiptuning en CTC-Chiptuning kan worden toegepast. Indien u meer wilt weten over hoe chiptuning software bij CTC vervaardigd wordt, verwijzen wij u graag door naar de pagina software-ontwikkeling.

Neem contact op

 
Offerte aanvragen