Tel.: 020-3416332
Mob.: 06-53292448  

Chiptuning v.a. € 225,=

Automatische transmissie reparatie

Voor een automatische transmissie reparatie bent u bij CTC-Engineering aan het juiste adres! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het onderhoud en de tuning van een automatische transmissie. Elke reparatie wordt bij ons vakkundig en efficiƫnt uitgevoerd. Doordat wij speciale gereedschappen hebben en over de juiste kennis beschikken kunnen wij de kosten laaghouden voor u.

Automatische transmissie reparatie, DSG versnellingsbak

Voor DSG onderhoud kunnen we een groot aantal reparaties uitvoeren, waaronder:

  • Software update;
  • DSG check en diagnose;
  • Vervangen DSG bak;
  • Koppeling vervangen;
  • Vliegwiel vervangen.

Automatische transmissie reparatie laten uitvoeren

CTC-Engineering een automatische transmissie reparatie uitvoeren voor elk mogelijk defect. Zo hebben wij dagelijks reparaties als het vervangen van defecte of versleten koppelingsplaten, het vervangen van de Mechatronic en kunnen wij uw automatische transmissie updaten naar de nieuwste en verbeterde software versies. Doordat wij beschikken over speciale, zelf ontwikkelde gereedschappen en veel ervaring duurt een automaatbak revisie of reparatie nooit lang! Sommige reparaties kunnen we zelfs uitvoeren terwijl u wacht!

Revisie versnellingsbak kosten en diagnose

De kosten voor een revisie versnellingsbak zijn verschillend. Een versnellingsbak revisie of automatische transmissie reparatie is bij ons veelal goedkoper dan bij uw dealer. Dit komt doordat we speciale gereedschappen hebben en over de juiste kennis en ervaring beschikken. Daarnaast kunt u bij ons ook altijd terecht voor een diagnose als u problemen ondervindt met uw automatische transmissie, maar niet precies weet welke reparatie er uitgevoerd moet worden. Heeft u nog specifieke vragen over uw automatische transmissie? Of wilt u meer weten over de kosten van een reparatie hieraan? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag op weg!

Neem contact op

 
Offerte aanvragen