Tel.: 020-3416332
Mob.: 06-53292448  

Chiptuning v.a. € 225,=

Audi Tuning

Door Audi Tuning toe te passen, bent u verzekerd van een auto die optimaal functioneert en topprestaties levert. Audi Tuning of Chiptuning richt zich op het verhogen van de veiligheidsmarges binnen de motor. In de ECU-module van de motor staan allerlei gegevens opgeslagen, zoals over het toerental, het moment van de ontsteking en de hoeveelheid brandstof die nodig is. Door deze gegevens te optimaliseren, gaat uw motor soepeler en sneller werken. 

Audi Tuner Amsterdam

De voor- en nadelen van Audi Tuning

De tuning van uw Audi is niet een keuze die u zomaar even maakt. Uiteraard wilt u een weloverwogen beslissing nemen. Daarom raden we u zeker aan om op autofora te kijken en te vragen naar de ervaringen van anderen. Een aantal voor- en nadelen van Audi Tuning op een rijtje:

  • u verhoogt het rendement van uw motor, waardoor de auto directer en soepeler reageert;

  • u optimaliseert het motormanagement van uw Audi;

  • de motor loopt rustiger en stiller;

  • duurzamer brandstofverbruik. Dit effect valt echter weg wanneer u harder gaat rijden;

  • omdat de motor meer vermogen gebruikt, kan het zijn dat onderdelen sneller gaan slijten. Bij gelijke rijstijl valt dit echter mee.

Audi Tuning

 

Professionele Audi Tuners nabij Amsterdam

CTC Engineering heeft een team vakbekwame Audi Tuners in dienst die uw auto maar al te graag onder handen nemen om deze nog comfortabeler te laten rijden. We hebben onder andere kennis van:

  • Audi A3 Tuning: deze populaire auto is perfect geschikt voor chiptuning. Geef uw auto zo’n 25% meer koppel- en motorvermogen en verbeter ook de zuinigheid van uw wagen;

  • Audi A4 Tuning: ook de Audi 4 kan door chiptuning naar een hoger niveau worden getild. Verhoog het vermogen tot zo’n 25% en zie ook een stijging in de trekkracht van uw Audi;

  • Audi A6 Tuning: optimaliseer uw Audi 6 met de chiptuning van CTC Engineering. Wees verzekerd van een duurzame, betrouwbare en veilige chiptuning;

  • Audi TT Tuning: deze sportwagen heeft van zichzelf al een hoog vermogen, maar door chiptuning haalt u echt het onderste uit de kan.

Audi Tuning Onderdelen

Audi Tuning richt zich niet alleen op het optimaliseren van de motor, maar ook op de rest van de auto. In onze Audi Tuning Shop vindt u diverse producten om uw auto te onderhouden en op te knappen. Wat dacht u bijvoorbeeld van hoogwaardige Xenonverlichting? Deze lampen geven bijna drie keer zoveel licht als normale halogeenlampen en zijn in temperatuur en sterkte aan te passen. Zo zorgt de tuning van uw Audi ervoor dat u veiliger en comfortabeler rijdt, ook wanneer het donker is buiten.  

Professionele Audi Tuners

Garantie bij chiptuning

Veel mensen maken zich zorgen over de garantie nadat ze hun Audi laten tunen. Gelukkig biedt CTC Engineering standaard 5 jaar garantie op de software, zodat u verzekerd bent van een betrouwbare Audi Tuning. Daarnaast zijn er ook aanvullende garanties mogelijk, zoals de motorgarantie van NSA. Wilt u meer weten over de garanties die CTC te bieden heeft of over Audi Tuning in het algemeen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder!

 
Offerte aanvragen